Het pad van vrijheid

Dag: Elke woensdag
Tijd: 19.00 - 20.30
Plaats: De Bewustzijnschool, Amsterdam
Zaal: Earth

Waarschijnlijk heb je nu een leven dat zeer Instagram en LinkedIn waardig is: een leuke partner, een uitdagende baan, een sociaal leven, actieve en schitterende vakanties. Eigenlijk zou er weinig mogen zijn waarover je zou mogen klagen, maar ergens voelt toch niet lekker.

Je (her)kent dit gevoel en probeert er ook actief iets mee te doen. Je leest boeken en blogs over persoonlijke ontwikkeling, flow, identiteit of spiritualiteit. De opgedane kennis neemt niet weg dat je je eigenlijk – tussen alle activiteiten en hoogtepunten – onrustig en onzeker voelt. Je bemerkt een intern conflict: de dingen die je doet en zegt zijn niet altijd in lijn met wat je zou willen doen en zeggen. Je bent je bewust geworden hiervan en hebt ook al een manier gevonden om dat conflict (tijdelijk) te onderdrukken; door werk, sport, eten, alcohol, meditatie of sociale afspraken, wat maar werkt om dat gevoel even niet te voelen. Misschien ben je al eens bij een coach of psycholoog geweest om erover te praten. 

Met alles wat je al hebt gedaan, heb je al goede stappen gezet. Maar uiteindelijk heb je nog geen bevredigend antwoord op de vraag: “wie ben ik nou eigenlijk?”

Het is een vraag die onbeantwoord blijft, omdat je het antwoord zoekt binnen wat je kent en al toepast. Het zijn de overtuigingen, gedachten, patronen en gewoontes die je zo goed hebben geholpen, die je nu blokkeren om verder te komen. 

Je kan de antwoorden niet vinden door er nog meer over te lezen of nog meer over te denken. Externe bronnen helpen niet (voldoende), omdat het ware antwoord in jezelf ligt.

Je voelt dat dit waar is, dat je jezelf limiteert en eigenlijk pijn hebt. Misschien gaat het stiekem helemaal niet zo goed met je. Maar wat gebeurt er met je als je toegeeft dat je (oude) pijn hebt? Dat je jezelf mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel of energetisch blokkeert? Je begint het pad naar heelheid en vrijheid. 

Als je speelt met deze vraag, of andere existentiële vragen, dan willen wij je helpen om eerlijk te zijn naar je ware zelf en jezelf volledig te omarmen, accepteren en los te laten waar je al te lang al voor hebt gevlucht. Als je op zoek bent naar de “ware jij”, of je van je limiterende overtuigingen af wil, of je wilt “echt geluk” vinden, we kunnen je helpen richting een vrijer leven op basis van zelf-realisatie en vertrouwen. Je ware ongelimiteerde zelf zit gelukkig en geduldig op je te wachten.

Boek onze les via:

De Bewustzijnschool

Onze les vindt plaats in "Earth"

dbs2
Center Of Freedom

Center Of Freedom